Aila-myrskyn viankorjaus loppusuoralla – myrskyn vuoksi sähköttä jääneitä vakituisia asuntoja ei ole Carunan sähköverkossa sunnuntain jälkeen

Häiriötiedote
Aila-myrskyn ravistelemia sähköverkkoja on korjattu viikonlopun aikana Lounais-Suomessa ja Satakunnassa. Sunnuntain jälkeen Carunan sähköverkossa ei ole vakituisia asuntoja ilman sähköä.

Haastavinta on Lounais-Suomen saaristossa ja Satakunnan rannikkoalueella mm. Ulvilassa, missä on vielä joitakin vikoja. Sähköt voivat olla poikki vielä joistakin vapaa-ajan asunnoista, mutta vakituisia asuntoja sähköttä ei ole. 

Saaristossa viankorjausta avustaa helikopteri, joka paikantaa vikapaikkoja. Asentajien työolosuhteet saaristossa ovat kuitenkin hyvät. Sähköt voivat napsahtaa hetkellisesti pois, jotta sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto voidaan tehdä turvallisesti.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökarttasivulla chat-palvelua, joka palvelee myrskyn aikana nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista ilmoitat kätevimmin lataamalla puhelimeesi Caruna+ mobiilisovelluksen, jolloin saamme vikapaikan tarkat tiedot saman tien. Voit käyttää myös vikailmoituslomaketta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu. Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. 

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman Sähkövahdin avulla. Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

 

Lisätietoa: 

Lue lisää