Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanja käynnissä syyskuussa

Uutinen
Caruna on jälleen mukana Hope ry:n ja miesten salibandyn MM2020-kisakumppanien Anna mahdollisuus -kampanjassa. Tavoitteena on tuoda harrastamisen iloa vähävaraisten perheiden lapsille ja ehkäistä eriarvoisuutta.

Lapsille ja nuorille kuuluu mahdollisuus iloon ja unelmointiin

Anna Mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjan avulla vähävaraisten perheiden lapset ja nuoret saavat itselleen toivotun harrastusvälineen tai -vaatteen. Kampanja-aikana 1.–21.9.2020 kerätään hyväkuntoisia lasten ja nuorten harrastusvälineitä sekä -vaatteita, jotka Hope ry:n kautta lahjoitetaan niitä tarvitseville. Keräyspisteinä toimivat Stadiumin ja Starkin myymälät ympäri Suomea.

Lahjoittamalla harrastusvälineitä voit auttaa

Myös Carunan oma henkilöstö osallistuu keräykseen, ja haastamme asiakkaamme ympäri Suomea osallistumaan kampanjaan mahdollisuuksien mukaan! Lahjoittamalla ylimääräiset, sinulle tarpeettomat mutta vielä hyvässä kunnossa olevat harrastusvälineet eteenpäin, mahdollistat vähävaraisten perheiden lapsille harrastamisen ilon.

Tule mukaan tekemään hyvää!

Kampanjan keräyspisteet ovat Stadiumin ja Starkin myymälöissä ympäri Suomea. Lisätietoa, keräyspisteet ja toimintaohjeet löytyvät kampanjan verkkosivulta www.mahdollisuusharrastaa.fi.

Kampanja on osa miesten salibandyn MM2020-kisaprojektia

Kisojen kantavana arvopohjana on liikunnan mahdollistaminen kaikille. Anna mahdollisuus -kampanja toteutetaan nyt toista kertaa yhteistyössä Hope Ry:n ja kisakumppanien kanssa.

Lue lisää
Osallistu Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjaan ja lahjoita lasten ja nuorten harrastusvälineitä

Lue lisää