Barona aloittaa Carunan asiakaspalvelukumppanina

Uutinen
Barona on voittanut Carunan ulkoistetun asiakaspalvelun kilpailutuksen. Uusi sopimus on voimassa kolme vuotta ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Barona toteuttaa Carunan asiakaspalvelutoimintoja ja kontaktienhallintapalvelun.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja skaalautuvaa asiakaspalvelua kaikissa palvelukanavissamme varmistaen hyvän asiakaskokemuksen. Kilpailutetun palvelukokonaisuuden myötä nykyinen palveluntuottajamme vaihtuu kokeneelle palveluntuottajalle. Lähdemme luottavaisin mielin aloittamaan yhteistyötä ja kehittämään palveluitamme yhdessä Baronan kanssa”, toteaa Carunan asiakaskokemusjohtaja Marika Tuominen.

Palveluyhtiö Baronan tarjoamaan kokonaisuuteen kuuluu Carunan tekninen-, lasku-, sopimus- ja vikapalvelu sekä kontaktienhallintapalvelu.

”Kiitämme luottamuksesta ja olemme todella iloisia, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä Carunan kanssa. Nyt alkava yhteistyö vahvistaa rooliamme energiasektorin strategisena kumppanina. Meillä työskentelee jatkossa lähes 100 asiakaspalvelijaa energia-alan yritysten tukena”, sanoo Baronan myynti- ja kasvujohtaja Janne Heikkilä.

Asiakaspalvelutoiminnot siirtyvät Baronalle vaiheittain 1.4.2023 alkaen. Ensivaiheessa baronalaiset vastaavat Carunan teknisestä asiakaspalvelusta ja kontaktienhallintapalvelusta. 1.6.2023 lähtien myös sopimus- ja laskupalvelut sekä vikapalvelu (kuten vikailmoitusten vastaanotto) siirtyvät Baronalle.

Barona
Logo: Barona

Barona on vuonna 1999 perustettu palveluyhtiö ja yksi Suomen suurimmista työnantajista. Yhtiö uudistaa työelämää laaja-alaisilla työvoiman ja yritysten kasvua tukevilla ratkaisuilla, joihin kuuluvat mm. asiantuntija- ja konsultointipalvelut, teknologiavetoiset kokonaisratkaisut sekä työelämään liittyvät, työllistämisen kaikki muodot kattavat palvelut. Baronan liikevaihto vuonna 2021 oli noin 410 miljoonaa euroa (pro forma). Yhtiö toimii Suomessa yli 30 toimipisteessä ja kansainvälisesti yhdeksässä eri maassa. Barona on osa Bravedo-yhteisöä.

Lue lisää