Call Waves tukee Carunaa asiakaspalvelun tuottamisessa

Uutinen
Call Waves Solutions Finland Oy on voittanut Carunan ulkoistetun asiakaspalvelun kilpailutuksen. Uusi sopimus on voimassa kaksi vuotta, ja sitä on mahdollisuus jatkaa kahden vuoden optiolla. Asiakaspalvelu kattaa laaja-alaisesti erilaisia palvelukokonaisuuksia, kuten vikapäivystys- ja vaihdepalvelun. Palvelu tuotetaan Suomessa.

"Haluamme jatkossakin tuottaa korkeatasoista palvelua asiakkaillemme ja pyrkiä asiakastyytyväisyyden jatkuvaan kasvattamiseen positiivisten asiakaskohtaamisten kautta kaikissa palvelukanavissamme. Kilpailutetun palvelukokonaisuuden myötä nykyinen palveluntuottajamme vaihtuu siirtyen kokeneelle palveluntuottajalle Suomeen. Odotamme innokkaasti yhteistyön aloittamista uuden kumppanimme kanssa", toteaa Carunan verkkopalvelukeskuksen asiakkuuspäällikkö Henna Matikainen.

Palvelukokonaisuuden piiriin kuuluvat vikapäivystyspalvelu, sopimus- ja laskupalvelu, myyjäpalvelu, vaihdepalvelu sekä puunkaatoapu.

Call Waves asiakaspalvelu

"Olemme erittäin iloisia alkavasta kumppanuudesta, joka laajentaa entisestään vankkaa toimialakokemustamme energia-alalla. Tulemme tuottamaan Carunan asiakkaille positiivisia asiakaskohtaamisia kokeneiden ammattilaisten voimin. On tärkeää, että voimme tässä tilanteessa tarjota työtä myös uusille osaajille", kertoo Call Wavesin toimitusjohtaja Piia Puotinen.

Call Waves Solutions Finland Oy:llä on laaja-alainen kokemus sähkönjakeluyhtiöiden vika- ja asiakaspalvelun tuottamisesta. Call Waves toimii Varkaudessa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Helsingissä.  

Lue lisää