Caruna ja Merikarvian kunta jakavat hyvää energiaa

Uutinen
Sähkönjakeluyhtiö Caruna ja Merikarvian kunta lahjoittavat kunnan asukkaille uimalippuja. Caruna ja kunta haluavat auttaa ja tukea merikarvialaisia, joilla harrastusmahdollisuudet ovat rajalliset.

- Merikarvian kunta panostaa monipuolisesti kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistäviin toimintoihin. Idea uimalipuista sopii hienosti myös ajankohtaisiin SOTE-palveluiden kehittämistavoitteisiin. Meille on Carunan tavoin tärkeää mahdollistaa liikkuminen tasavertaisesti ikään, sukupuoleen tai rajoituksiin katsomatta, sanoo Merikarvian kunnanjohtaja Kimmo Puolitaival.

- Liput tullaan jakamaan liikuntatoimen ja sosiaalitoimen puolesta lasten- ja perhepalvelujen sekä aikuisten sosiaalipalvelun kautta eri käyttäjäryhmille tarpeen mukaan, kertoo lippujen vastaanottaja sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Mari Levonen ja liikuntasihteeri Eetu Aaltonen.

Kuvassa vasemmalta liikuntasihteeri Eetu Aaltonen, kunnanjohtaja Kimmo Puolitaival ja asiakaspalvelupäällikkö Petri Parviainen
Caruna ja Merikarvia jakavat hyvää energiaa

- Uiminen on kansalaistaito, joka pitäisi olla jokaisella suomalaisella hallussa ja haluamme mahdollistaa uimisella matalan kynnyksen liikuntaa ja hyvää oloa merikarvialaisille. Valitsimme lahjoitukseksi uimaliput, koska uiminen on mahdollista vuoden ympäri, se sopii kaikille ikäryhmille ja mikä parasta - se on hauskaa ja hyödyllistä samaan aikaan, Carunan avainasiakaspäällikkö Petri Parviainen, iloitsee.

Lue lisää