Caruna ja Salibandyliitto syventävät yhteistyötä

Mediatiedote
Sähkönjakeluyhtiö Caruna ja Salibandyliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on edistää liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa ja näin tuoda energiaa arkeen. Sopimus on kaksivuotinen ja siihen sisältyy optio yhteistyön jatkumisesta. 
 

Caruna on yksi ensi vuoden joulukuuhun siirtyneiden salibandyn Helsingin MM-kotikisojen kumppaneista ja nyt solmittu yhteistyösopimus on jatkoa MM-kisayhteistyölle.

"MM2020-kisayhteistyö Salibandyliiton kanssa on ollut mutkatonta ja kisakumppaneiden kesken on ollut hyvä tekemisen meininki. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, joten päätös laajentaa yhteistyötä oli helppoa ja luontevaa", kertoo Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anne Pirilä.

Yhteistyön myötä Caruna tulee muun muassa olemaan näyttävästi esillä salibandyn eri maajoukkueiden peliasuissa.

"Olemme luonnollisesti iloisia yhteistyön laajenemisesta. Tavoitteena on rakentaa pitkäaikaista yhteistyötä, jonka avulla uskomme saavamme näkyviä tuloksia aikaiseksi ja myös innostettua yhä useampaa suomalaista liikkumaan", toteaa Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta

"Vuosi 2021 on todellinen salibandyn supervuosi, sillä silloin järjestetään peräti neljät MM-kisat, kun miehet, naiset sekä 19-vuotiaat tytöt ja pojat pelaavat maailmanmestaruuksista. Tämä antaa lajille lisänäkyvyyttä, jota halutaan hyödyntää myös muussa salibandytyössä. Tähän työhön kutsumme myös kumppanimme mukaan", Ilmivalta sanoo.

"MM-kisayhteistyö on osoittanut, että Caruna haluaa olla aktiivisesti mukana mahdollistamassa ja energisoimassa suomalaisten liikuntaa. Suunnitelmat sopimuksen käytännön hyödyntämisestä ovat jo pitkällä ja odotammekin innolla, että pääsemme niitä toteuttamaan", toteaa Salibandyliiton kaupallistamisesta vastaavan Markkinointiosakeyhtiö i2:n toimitusjohtaja Ari Rauhala.

"Salibandy liikuntamuotona sopii meille kaikille. Toivottavasti onnistumme saamaan yhä enemmän ihmisiä mukaan liikkumaan yhdessä", toteaa Anne Pirilä.

Caruna solmi yhteistyösopimuksen Salibandyliiton kanssa

Lue lisää