Caruna korjaa edelleen myrskyn aiheuttamia vikoja

Häiriötiedote
Viikonloppuna riehuneen myrskyn aiheuttamia vikoja on korjattu jatkuvasti, mutta edelleen vikoja on pienjänniteverkossamme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa. Vikoja ovat aiheuttaneet erityisesti sähkölinjoille kaatuneet puut. Muistutamme, että kaatuneet puut poistaa ammattilainen.

Helikopterit ovat tarkastaneet sähköverkkoamme alueilla, joille myrsky osui. Tarkastukset jatkuvat tänään tiistaina. Vikaantuneet johdot ovat tiedossamme ja olemme päässeet suurimman osan vioista korjaamaan. Vikoja on esiintynyt sekä keski- että pienjänniteverkossamme. Keskijänniteverkon viat näkyvät häiriökartallamme, josta asiakkaamme voivat seurata tilannetta.

Keskijänniteverkko siirtää sähköä sekä pienteollisuuden tarpeisiin, että asutusten lähellä sijaitseville jakelumuuntajille. Pienjänniteverkko liittää kotitaloudet sähkönsiirtoyhtiön jakeluverkkoon.

Arvioimme, että viimeisillekin asiakkaillemme saadaan sähköt palautettua keskiviikkoaamuun mennessä.

Olemme lisänneet henkilöstöä sähköverkkojen vianselvitykseen, vikojen korjaamiseen maastossa sekä asiakaspalveluumme.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee meille vikailmoitus

MAKSUTON VIKAPALVELU PÄIVYSTÄÄ VUOROKAUDEN YMPÄRI

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Lue vinkkejä sähkökatkojen varalle

Lisätietoja:

Sähköverkon häiriökartta: https://hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi
Maksuton vikapalvelu: 0800 195 011 (24 h)

Lue lisää