Caruna solmi uudet kumppanisopimukset sähkönjakeluverkon vianhoidon, kunnossapidon ja asiakasliittymien rakentamisen palveluihin

Mediatiedote
Caruna on kilpailuttanut julkisesti koko keski- ja pienjännitteisen jakeluverkkonsa vianhoidon, kunnossapidon ja asiakasliittymien rakentamisen palvelut. Kumppanit ovat Eltel Networks Oy, TLT-Connection Oy ja N3M Power Oy. Sopimukset astuvat voimaan 1.3.2023 alkaen ja kolmivuotisen palvelukokonaisuuden arvo on yhteensä 132 M€.

Caruna haluaa sopimusten myötä varmistaa Caruna Oy:n ja Caruna Espoo Oy:n asiakkaille ensiluokkaisen vianhoidon, verkon kunnossapidon sekä sujuvan liittymien rakentamisen. Eltel Networks Oy vastaa näistä palveluista Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Keski-Uudenmaan, Pohjanmaan, Koillismaan ja Joensuun alueilla. Lounais-Suomessa kumppaninamme toimii TLT-Connection Oy ja Länsi-Uudellamaalla N3M Power Oy. Sopimukset ovat voimassa kolme vuotta, ja niissä on mahdollisuus kahteen optiovuoteen.

"On tärkeää, että meillä on sitoutuneet, alueensa tuntevat ja pitkäaikaiset kumppanit, jotka pystyvät luotettavasti ja joustavasti toimimaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä”, kertoo Carunan hankintajohtaja Mervi Haukilahti.

Eltel Networks Oy:n toimitusjohtaja Juha Luusua toteaa: ”Jatkamme mielellämme merkittävää yhteistyötämme Carunan kanssa tässä huoltovarmuudelle ja yhteiskunnalle tärkeässä palvelussa.”

”Kiitämme Carunaa luottamuksesta. Sopimus on merkittävä suomalaisten ammattilaisten työllistäjä ja tuo tärkeää jatkuvuutta työ- ja alihankkijasuhteisiimme”, sanoo TLT-Connection Oy:n toimitusjohtaja Keijo Nordström.

N3M Power Oy:n toimitusjohtaja Nicklas Martin iloitsee: ”Olemme todella kiitollisia tästä mahdollisuudesta, jatkamme ylpeinä laadukkaan ja luotettavan palvelun toimittamista Carunalle ja sen asiakkaille.”

Keijo Nordström (TLT-Connection), Mervi Haukilahti (Caruna), Mari Gromoff (Caruna), Jyrki Tammivuori (Caruna), Kalle Liuhala (Caruna), Juha Luusua (Eltel Networks) ja Niclas Martin (N3M Power).
Kuvassa Keijo Nordström (TLT-Connection Oy), Mervi Haukilahti (Caruna), Mari Gromoff (Caruna), Jyrki Tammivuori (Caruna), Kalle Liuhala (Caruna), Juha Luusua (Eltel Networks Oy) ja Niclas Martin (N3M Power Oy).

Lue lisää