Carunalle Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuuden paras tasoluokka

Mediatiedote
Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumi on jälleen myöntänyt turvallisuuden tasoluokitukset jäsenyrityksilleen. Caruna on neljän edellisen vuoden tapaan parhaassa luokassa: Maailman kärjessä.

Jotta paras luokka saavutetaan, yrityksellä pitää olla voimassa muun muassa kattava läheltä piti -tilanteiden ja turvallisuushavaintojen ilmoitusmenettely sekä sattuneiden tapaturmien järjestelmällinen tutkintaprosessi.

- Oman henkilöstömme turvallisuustilanne on erinomainen. Muutamaa lievää työmatkatapaturmaa lukuun ottamatta olemme tehneet töitä turvallisesti ilman tapaturmia niin toimistolla kuin kentällä. Teemme porukalla töitä henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden eteen, kertoo HSE-päällikkö Piia Häkkinen.

Tänä vuonna työturvallisuuden tasoluokituksia jaettiin 63 työpaikalle, joista Carunan kanssa saman eli maailman kärkiluokituksen sai 29 työpaikkaa.

Nolla tapaturmaa -foorumi on vapaaehtoinen työturvallisuutta ja työnhyvinvointia kehittävä työpaikkojen verkosto. Verkostoa yhdistää nolla-ajattelutapa. Verkosto on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä siihen on liittynyt 440 yritystä 59 eri toimialalta Suomessa. Caruna sai ensimmäisen tasoluokituksen vuonna 2014, jolloin yhtiö liittyi foorumin jäseneksi.

Lue lisää Carunan turvallisuustyöstä verkkosivuiltamme https://www.caruna.fi/vastuullisuus/turvallisuus-carunalle-tarkeaa-jokaisella-osa-alueella

Työterveyslaitoksen tiedote https://www.ttl.fi/ajankohtaista/tiedote/menestyvilla-tyopaikoilla-turvallisuus-osa-arkipaivaa

Nolla tapaturmaa 2019

Lue lisää