Carunalle oma kummivanhus - työtä nuorelle, ystävä vanhukselle

Uutinen
Caruna osallistuu vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan. Kummitoiminnan avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin.

Vanhukset saavat viikoittaista apua ja seuraa ja samalla Gubbe työllistää nuoria vuodeksi eteenpäin merkityksellisen osa-aikatyön pariin. Gubbe toimii kaikkialla Suomessa tiiviisti kuntien kotihoidon kanssa.

- On hienoa olla mukana tukemassa tätä tärkeää hanketta, sillä yksinäisyys koskettaa monia vanhuksia. Yrityskummi mahdollistaa yksinäiselle vanhukselle oman henkilökohtaisen ystävän, joka tuo iloa ja apua kaksi tuntia viikossa vuoden ajan, kertoo Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anne Pirilä.

- Tällä hetkellä meillä on jo 23 yrityskummia ja toivomme, että mahdollisimman moni lähtee mukaan tekemään helposti hyvää. Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena, auttaa arjen askareissa sekä samalla tuo turvaa koko perhepiirille. Lisäksi luomme merkityksellistä työtä nuorille, kertoo Gubben toimitusjohtaja ja perustaja Sandra Lounamaa.

Lisätietoja: https://www.onnellinen-vanhuus.fi/

Lue lisää