Carunan 700 000:s asiakkuussopimus löytyy Espoosta

Uutinen
Uusi rajapyykki on saavutettu, kun 700 000:s asiakkuussopimus liitettiin Carunan verkkoon marraskuussa. Carunalla on asiakkaita Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Carunalla on noin viidenneksen markkinaosuus Suomen sähkönjakelun markkinoista.
”Olemme se näkymätön arjen mahdollistaja. Kun sähkö kulkee, mahdollistamme asiakkaillemme yrittämisen ja elämisen etelästä pohjoiseen. Tämä on yhä tärkeämpää, kun yhteiskunta digitalisoituu ja saumattoman sähkönsaannin merkitys kasvaa”, kertoo Carunan asiakkuusjohtaja Katriina Kalavainen.  

Olemme paikallisesti läsnä lähes 80 paikkakunnalla

  Caruna toimii kahden verkkoyhtiönsä kautta 78 kunnan alueella. Huolehdimme sähkönjakelusta sekä ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säänkestävää sähköverkkoa. Yli 87 300 kilometrin pituinen sähköverkkomme on 76 kertaa Suomen pituinen.   ”Tulevaisuudessa panostamme asiakkaidemme arkea helpottavien palvelujen kehittämiseen. Näitä ovat muun muassa sähköautoilu, älykoti ja oma aurinkosähköntuotanto. Asioinnin sujuvuuden parantamiseksi tuomme asiakaspalvelumme helposti saataville myös digitaalisiin kanaviin yhä enemmän”, tiivistää Katriina Kalavainen.    Asiakkaamme käyttävät sähköä moniin eri tarkoituksiin. Sähköä jaellaan kodeille, kunnille sekä eri toimialojen yrityksille, kuten automaatio- ja prosessiteollisuudelle, metsäteollisuudelle, metalli- ja muulle valmistavalle teollisuudelle.   Lisätietoa meistä:   • Toimimme 78 kunnassa ja kaupungissa • Meillä on töissä noin 300 asiantuntijaa ja sähköverkon projekteissa työllistämme paikallisesti noin 1 000 henkilöä vuosittain • Asiakkaat tavoittavat meidät helposti caruna.fi chatissa ja itsepalvelukanavassa carunaplus.fi
Perhe ruokapöydän ääressä.

Lue lisää