Carunan #Elämänvirtaa-kampanja antoi näkyvyyttä elintärkeälle asialle

Uutinen
#Elämänvirtaa
Caruna halusi kampanjoida verenluovutuksen merkityksen puolesta ja kutsui salibandyseurat mukaan yhteisölliseen #Elämänvirtaa-verenluovutuskampanjaan.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu sekä Seinäjoen Peliveljet SPV, Esport Oilers ja FBC Turku kampanjoivat koko syyskauden 2022 ajan verenluovutuksen merkityksen puolesta, ja saivat lukuisia verenluovuttajia liikkeelle.

”Carunassa tavoitteenamme on edistää liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa. #Elämänvirtaa -kampanja osoitti, kuinka urheilun avulla voidaan tehdä hyvää yhteiskunnallisesti ja vauhdittaa verenluovuttajien määrän kasvua koko maassa", toteaa Carunan viestintäjohtaja Leena Lehti-Stenholm.

”Veripalvelun näkökulmasta #Elämänvirtaa-kampanja on tuonut huikean hyvää ja positiivista näkyvyyttä, mikä myös kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen! Ensimmäistä verenluovutusta päätöstä harkitaan usein pitkään ja siksi asian esille tuominen suurta yleisöä puhuttelevissa yhteyksissä, kuten urheiluareenoilla, on hienoa kansalaisaktivismia", toteaa Veripalvelun markkinointisuunnittelija Hille Nylander.

Kampanja sai hienon ja arvoisensa päätöksen, kun kaikki mukana olleet salibandyseurat luovuttivat joukkuekuvansa paikalliselle Veripalvelulle syyskauden viimeisen ottelun yhteydessä. Samalla he kiittivät Veripalvelua, kaikkia verenluovuttajia sekä kampanjan mahdollistajaa Carunaa yhteisen asian edistämisestä ja verenluovutuksen tärkeyden tietoisuuden levittämisestä yhteiskunnassa.

Turussa FBC Turun joukkuekuvan kävi pokkaamassa Turun Veripalvelun Pekka Kukko.
FBC Turun joukkuekuvan kävi pokkaamassa Turun Veripalvelun Pekka Kukko.
Anu Keisala vastaanotti Seinäjoen Peliveljien joukkuekuvan.
Seinäjoen Peliveljet luovutti joukkuekuvan Seinäjoen Veripalvelun Anu Keisalalle.
Esport Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja luovutti joukkuekuvan Espoon Veripalvelun Teija Santalalle ja Carunan Minna Pirneskoskelle.
Esport Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja luovutti joukkuekuvan Espoon Veripalvelun Teija Santalalle ja Carunan Minna Pirneskoskelle.

Lue lisää