Elämänvirtaa sai yli 3 000 luovuttajaa - kiitos osallistujille!

Uutinen
Elämänvirtaa verenluovutuskampanja on nyt hienosti ohi. Tavoitteena oli kasvattaa verenluovuttajien määrää Seinäjoen alueella ja valtakunnallisesti sekä lisätä tietoisuutta verenluovutuksen tärkeydestä.

Kampanja alkoi joulukuun lopussa Seinäjoen Peliveljien salibandyliigan  kotiottelussa Seinäjoella, kun joukkueen pelipaidoista oli kadonnut punainen väri. Yleisö seurasi kampanjan verenluovutusmääriä SPV:n kotiotteluissa pelipaidan värin vaihtumisen kautta. Pelipaita palautuisi kauttaaltaan punaiseksi vasta kun kampanjan tavoite, 3 000 verenluovuttajaa saavutettaisiin. Tavoite täyttyi helmikuun viimeisellä viikolla. 

Kampanjan aikana rekisteröitiin yhteensä 3033 luovuttajaa! 

"Olemme iloisia, että  saimme yhdessä tuotua tärkeää asiaa näkyville. Esimerkiksi Seinäjoen lähikunnat ovat aktiivisesti olleet mukana tukemassa kampanjaa. Seinäjoen kaupunki haastoi mukaan kaupungin henkilökunnan, konserniyhtiöt ja muita yhteistyökumppaneitaan sekä auttoi omalla esimerkillään loistavan tuloksen saavuttamisessa", sanoo Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anne Pirilä.

Seinäjoen veripalvelutoimistolla kampanja näkyi erittäin positiivisesti 

"Uusia luovuttajia tuli lähes päivittäin. Luovuttajat halusivat iloisin mielin palauttaa väriä takaisin paitoihin, ja ne, jotka eivät olleet kuulleet kampanjasta, kysyivät siitä nähdessään julisteet toimistollamme. Kampanjasta jäi oikein hyvät tunnelmat – se oli huolella suunniteltu ja toteutettu, lisäksi se antoi tärkeälle asialle sekä Seinäjoen veripalvelutoimistolle näkyvyyttä", kertoo Anu Keisala Seinäjoen veripalvelutoimistosta.

Kiitos kuuluu kaikille!

"Kampanja on nyt päättynyt ja sen näkyvänä mittarina toiminut pelipaitamme on palautunut kokonaan punaiseksi. Tavoitteeseen pääseminen ennen kampanjan loppua tuntuu meistä valtavan hyvältä! Saimme aikaan auttamisen kierteen muun muassa haastamalla omia fanejamme ja muita sidosryhmäläisiä! Meistä oli mahtavaa olla toteuttamassa Carunan ja Seinäjoen Veripalvelun kanssa tämänlaista kampanjaa, joka kosketti monia pelaajia myös henkilökohtaisella tasolla. Kannustankin urheiluseuroja rohkeasti osallistumaan yhteiskunnalliseen toimintaan ja käyttämään näkyvyyttään hyvän asian puolesta”, Seinäjoen Peliveljien päävalmentaja Tommy Koponen kertoo.  

"Teemme säännöllisesti toimenpiteitä, jotka ovat sidoksissa yhteiskuntavastuuseen ja sosiaalisiin hankkeisiin. Vaikka #Elämänvirtaa-kampanja nyt päättyykin, hyvän toiminnan tulisi jatkua edelleen. Tarve verenluovuttajille on läsnä joka ikinen arkipäivä. Toivomme, että tämä viesti kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja mahdollisimman monet käyvät verenluovutuksessa jatkossakin", jatkaa Anne Pirilä.

elämänvirtaa.fi

Lue lisää