Energia-ala koetaan merkityksellisemmäksi kuin koskaan - Caruna on Suomen kahdeksanneksi paras työpaikka

Mediatiedote
Energia-ala koetaan merkityksellisemmäksi kuin koskaan - Caruna on Suomen kahdeksanneksi paras työpaikka
Sähkönjakeluyhtiö Caruna on valittu Suomen kahdeksanneksi parhaaksi työpaikaksi isojen yritysten sarjassa. 86 prosenttia Carunan työntekijöistä sanoo, että Caruna on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka.Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.  

Jakeluyhtiö Caruna valittiin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Carunan on kahdeksas isojen yritysten sarjassa Great Place to Work –tutkimuksessa. 

Erityisesti carunalaiset arvostavat joustavuutta ja työyhteisön hyvää tiimihenkeä ja mahtavia ammattitaitoisia työkavereita. 93 prosenttia carunalaisista kokee työpanoksensa tärkeäksi, ja 94 prosenttia kokee, että Carunalla annetaan työntekijöille paljon vastuuta. 

Carunan toimitusjohtaja Jyrki Tammivuoren mukaan tuloksiin vaikuttaa todennäköisesti työn merkityksellisyys, jota henkilöstö kokee yhteiskunnan sähköistyessä. 

“Tärkein tehtävämme on turvata sähkönjakelu. Yhteiskunnan sähköistyminen etenee erittäin nopeasti ja jakeluverkoilla on keskeinen rooli sen mahdollistamisessa. Vihreä siirtymän toteuttaminen on varmaankin yksi syy, minkä vuoksi työntekijämme kokevat työnsä tällä hetkellä erityisen merkitykselliseksi", Tammivuori pohtii. 

Carunalla on tehty myös systemaattisesti töitä sen eteen, että työntekijät kokisivat Carunan hyväksi työpaikaksi. 

“Meillä on joustava työaika, modernit tilat ja hyvät edut. Mutta eniten loistavassa tuloksessa näkyvät tiimihenki ja kollegan arvostaminen. Arvoihimmekin kuuluu se, että työhyvinvoinnista pidetään huolta ja onnistumisia juhlitaan yhdessä”, yhtiön henkilöstöjohtaja Tommi Saikkonen sanoo. 

Carunalla on noin 260 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Espoon Leppävaarassa.  

Lue lisää