Helikopteri tarkastaa sähkölinjoja Nummelassa ja Vihdissä 7. ja 8.2.

Häiriötiedote
Sähkölinjojen kuntoa tarkastetaan helikopterista kuluvan viikon maanantain ja tiistain aikana. Kopterista vikaantuneen verkon ongelmapaikat havaitaan nopeammin kuin maasta, jossa kulku voi paikoitellen olla vaikeaa.

Helikopteri suuntaa tänään maanantaina tarkastamaan sähkönlinjoja useisiin paikkoihin läntisellä Uudellamaalla. Raskas lumi on tehnyt tuhojaan, joiden havaitseminen ilmasta käsin on nopeampaa kuin maasta. Kopteritarkastukset tehdään päivän valoisana aikana. Suosittelemme, että eläintiloilla eläimet pidetään sisätiloissa.

Puiden poisto sähkölinjoilta on ammattilaisten työtä, joten niitä ei saa omatoimisesti mennä poistamaan. Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet sekä saariston osalta meriolosuhteet.

Tästä kuvasta näet tarkastettavan alueen:

Helikopteri tarkastaa sähkölinjoja Nummelassa ja Vihdissä 7. ja 8.2.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Tarkista siis tilanne ensin häiriökartalta.

Chat palvelee nopeasti

Asiakkaidemme kannattaa ottaa yhteyttä ensisijaisesti häiriökartan chat-palvelun kautta, joka palvelee nopeasti.

Jos kyseessä on erittäin kiireellinen asia eikä vika näy häiriökartalla, soita meille. Otamme vikailmoituksia vastaan vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta

Sähköverkon häiriökartta

Caruna sähkövahti

Caruna Plus -itsepalvelu

Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää