Houtskarissa ja Iniössä olevan vian korjaus voi kestää

Häiriötiedote
Tänään maanantaina klo 11.50 alkaneen sähköverkon vian korjaus Houtskarissa ja myöhemmin myös Iniössä alkaneen vian korjaus voivat kestää pitkälle iltaan tai yöhön. Vikapaikkoja on sähköverkossa kaksi, joista toinen on tähän mennessä löydetty. Tämän suurjännitekaapelissa olevan vian korjausta hankaloittaa jäätynyt maa, jonka kaivamiseen tarvitaan paikalle kaivuri.

Iniön puolella vikapaikkaa etsitään edelleen eikä sähkönjakelun keskeytyksen pituudesta pystytä nyt antamaan arviota.

Asiakkaat saavat tietoa tilanteesta tekstiviestein.

Tietoa sähkokatkoon varautumisesta löydät oheisesta linkistä Varaudu sähkökatkoon | Caruna ja Motivan sivuilta Pakkasten vaikutus sähkönkulutukseen - Motiva

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta
Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta
Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää