Kalle Liuhala on nimitetty Carunan sähköverkkojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2023 alkaen

Mediatiedote
Kalle Liuhala on nimitetty Carunan sähköverkkojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2023 alkaen
Diplomi-insinööri Kalle Liuhala on nimitetty Carunan sähköverkot-yksikön johtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi 1.8.2023 alkaen. Kalle Liuhala toimii tällä hetkellä aluejohtajana Carunan asiakkuudet ja uudet liiketoiminnot -yksikössä. 

Tätä ennen Kalle Liuhala on toiminut Carunalla kehityspäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt Eltel Networks Oy:llä vastaten muun muassa liiketoiminnan kehityksestä.

”Carunan tavoitteena on uudistaa sähköverkkoaan pitkäjänteisesti energiamurroksen tarpeet huomioiden, mikä edellyttää investointeja tulevina vuosina sähköverkon kehittämiseen. Tavoitteenamme on investoida asiakkaiden energiavarmuuteen ja Suomen hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseen vuosittain yli 120 miljoonaa euroa. Kallella on erinomainen kokemus sähköverkkotoiminnoista, ja uskon, että Kallen johdolla pystymme kehittämään sähkönjakeluverkkoja tulevaisuuden tarpeita varten tehokkaasti”, sanoo Carunan toimitusjohtaja Jyrki Tammivuori.

”On hienoa olla mukana mahdollistamassa tulevaisuuden tarpeet täyttävää sähköverkkoa ja samalla auttaa asiakkaitamme energiamurroksen läpiviennissä. Energiamurros ja kiihtyvällä tahdilla sähköistyvä Suomi tarvitsee vahvoja, luotettavia ja älykkäitä sähköverkkoja. Investoimalla sähköverkkoon varmistamme, että asiakkaamme voivat käyttää kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä toimia sähkön pientuottajina”, sanoo Carunan uusi sähköverkkojohtaja Kalle Liuhala.

Carunan nykyinen sähköverkkojohtaja Elina Lehtomäki siirtyy toisen työnantajan palvelukseen elokuussa 2023. 

Lue lisää