Katsaus Caruna Plussaan - sähkönsiirtotuotteiden vertailu ei ole koskaan ollut helpompaa!

Artikkeli
Tiesitkö, että voit vertailla ja vaihtaa sähkönsiirtotuotetta helposti Caruna Plus -palvelussamme? Optimoimalla siirtotuotteen juuri sinun kulutukseesi sopivaksi, saatat säästää sähkönsiirtolaskussasi!

Siirtotuotteiden vertailu ja vaihto onnistuu sekä verkossa että mobiilissa: avaa Caruna Plus verkkosivulla carunaplus.fi tai lataa mobiilisovellus Caruna+ AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

Siirry sitten energiaseurantaan ja avaa tuotevertailu. Valitse vertailuun haluamasi tuotteet ja laskurimme näyttää kulutuksesi pohjalta sopivimmat vaihtoehdot. Jos jokin vaihtoehdoista kiinnostaa sinua, vaihda tuotetta palvelussa. Tuotevertailu onnistuu myös Asiakastiedot ja sopimukset -kohdassa.

Jos jokin askarruttaa, löydät Caruna Plussan oikeasta reunasta chat-painikkeen, josta saat yhteyden asiakaspalvelijaamme arkisin klo 8―16. Muina aikoina apunasi on chatrobottimme Casper.

Siirtotuotteen vaihto on ilmaista kerran vuodessa. Jos käytössäsi on tehotuote ja haluat vertailla vaihtoehtoja, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Katso YouTube-kanavaltamme hyvät ohjeet tuotevertailuun.

Rekisteröidy Caruna Plussan käyttäjäksi helposti omilla verkkopankkitunnuksillasi

Rekisteröitymisen jälkeen et tarvitse pankkitunnuksia uudelleen. Verkkosivullamme palveluun kirjaudutaan sisään sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmällä. Mobiilisovelluksessa voit kirjautua sisään tunnuksillasi tai näppärällä sormenjälkitunnistuksella.

Rekisteröidy tästä käyttäjäksi.

Caruna Plussassa vaihdat siirtotuotetta käden käänteessä.

Lue lisää