Keijo Nordström aloittaa Carunalla investointiprojektien ja rakennuttamisen johtajana

Uutinen

Aikaisemmin Keijo Nordström on toiminut TLT-Connection Oy:n toimitusjohtajana sekä muissa tehtävissä sähköverkon urakoinnin parissa. 

Carunan sähköverkkojohtaja Kalle Liuhalan mukaan Sähköverkon kehittäminen vastaamaan vauhdilla sähköistyvän yhteiskunnan tarpeita edellyttää merkittäviä investointeja tulevien vuosien aikana. Investointien turvallisen, onnistuneen ja tehokkaan läpiviennin kulmakiviä ovat laadukas projektien hallinta sekä yhteistyö kumppaniverkoston kanssa.  

”Keijolla on erinomainen kokemus sähköverkon rakentamis- ja palvelutöiden parista sekä urakointikentästä, ja uskon, että Keijon johdolla energiamurroksen edellyttämät investoinnit saadaan toteutettua tavoitteiden mukaisesti”, Liuhala kommentoi. 

”Olen erittäin kiinnostunut jatkamaan työtä sähköverkkojen rakentamisen parissa nyt näin verkkoyhtiön edustajana. Uskon, että kehittämällä toimintatapoja yhdessä kumppaneidemme kanssa kykenemme toteuttamaan asiakkaiden ja yhteiskunnan tarvitsemat mittavat investoinnit kaikkia osapuolia tyydyttävästi”, sanoo Carunan uusi investointiprojektien ja rakennuttamisen johtaja Keijo Nordström. 

Keijo Nordström aloittaa Carunalla investointiprojektien ja rakennuttamisen johtajana 1.10.2023 alkaen 

Lue lisää