Kovia tuulia luvassa Carunan verkkoalueille Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa – sähkökatkot mahdollisia

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan kovat tuulet alkavat puhaltaa Carunan verkkoalueilla Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa lauantaina iltapäivällä. Ennusteen mukaan tuulet tyyntyvät sunnuntain aikana. Tuulen voimakkuus saattaa olla paikoin yli 20 metriä sekunnissa. Katkot sähkönjakeluun ovat mahdollisia.

Olemme varautuneet selvittämään vikoja sekä korjaamaan syntyneitä vikoja maastossa.

Seuraamme sääennusteita ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti. Viat pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet sekä voimakkaan merenkäynnin.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla. 

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä.  Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Lisätietoa:

 

Lue lisää