Liisa-myrskyn aiheuttamat viat saataneen perjantain aikana korjattua

Häiriötiedote
Viimeisiä Liisa-myrskyn aiheuttamia vikoja korjataan perjantain aikana vielä Carunan verkkoalueilla Etelä-Suomessa ja Lounais-Suomen rannikkoalueilla.

Perjantain aikana Liisa-myrskyn aiheuttamat sähköverkon viat saadaan suurimmaksi osaksi korjattua. Helikopterit ovat tänään tarkastaneet myrskyn kohdalle osuneita alueita, jotta asentajat saadaan ohjattua korjausta vaativiin kohteisiin nopeasti.

”Kun tarkastamme maastoa, voi olla, että joitakin korjaamista vaativia vikoja vielä löytyy. Viat pyritään saamaan tämän päivän aikana korjattua. Harmillista kyllä emme voi varmuudella luvata, että kaikki viat korjataan, koska osa korjattavista kohteista sijaitsee tarkastustemme perusteella aika hankalissa paikoissa”, käyttöpäällikkö Jarmo Ström toteaa.

Kuluva viikko jatkuu säiden osalta vaihtelevana, joten seuraamme ennusteita ja varaudumme niiden mukaan. Tiedotamme erikseen, miten muuttuva sää vaikuttaa viikonlopun aikana Carunan verkkoalueilla.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta
Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta
Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

 

 

 

Lue lisää