Lounais-Suomen ja Espoon sähköverkon vikojen korjaus hyvässä vauhdissa – läntisellä Uudellamaalla haastavaa

Häiriötiedote
Eilisillan rajuilma aiheutti vikoja verkkoalueillamme erityisesti läntisellä Uudellamaalla.

Arvioimme, että Lounais-Suomen ja Espoon keskijänniteverkon viat on korjattu klo 16 mennessä.

Läntisellä Uudellamaalla vikojen korjaus venynee tiistaiaamun puolelle, sillä sähkölinjat ovat paikoin pahasti vaurioituneet.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Tarkista siis tilanne ensin häiriökartalta.

Sähkökatkot kartalla

Ethän siirrä itse puita sähkölinjoilta - puiden poisto on ammattilaisen työtä

Jos rajuilman tai ukkosen takia kaatuu puita sähköjohdoille, sähkönjakeluun voi tulla ongelmia. Puiden ja oksien poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä, joten jätäthän poistotoimenpiteet meille! 

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Chat palvelee nopeasti

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden. Tee vikailmoitus meille chatin kautta, jos vika ei näy kartalla. Chatin kautta tehdyt vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa Sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa Sähkövahti

Sähkökatkoista maksettavat korvaukset

Maksamme vakiokorvauksen pitkittyneestä, yli 12 h yhtäjaksoisesti jatkuneesta sähkökatkosta. Korvaus maksetaan automaattisesti eli asiakkaiden tarvitse tehdä mitään korvauksen saamiseksi.

Korvaukset sähkökatkoista

Lue lisää