Lumisade ja tuuli aiheuttavat sähkökatkoja Uudellamaalla - helikopteri tutkii tilannetta

Häiriötiedote
Talvinen suurjänniteverkko
Runsas lumisade ja tuuli voivat aiheuttaa sähkökatkoja Uudenmaan alueella ja Varsinais-Suomessa. Runsas lumi voi taivuttaa oksia sähkölinjoille. Ajantasaiset vikatiedot näet häiriökartaltamme.

Häiriötiedote päivitetty klo 11.00: Varaudumme sähkökatkoihin Uudellamaalla.

Olemme lisänneet henkilöstöä viankorjaukseen, mutta lumiset olosuhteet hankaloittavat ja hidastavat viankorjausta. Seuraamme tilanteen kehittymistä koko ajan.

Helikopteri tarkastaa tilannetta

Tarkastamme helikopterin avulla sähkölinjojen tykkylumitilannetta Uudellamaalla. Helikopterin käyttäminen nopeuttaa tarkastusten tekemistä, ja tarkastusten avulla mahdolliset tykkylumen poistot voidaan kohdentaa oikein. Tykkylumen poistaminen sähkölinjoilta vähentää sähkökatkoja ja parantaa sähkönjakelun turvallisuutta.

Turvallisuuden vuoksi helikopteriin on hyvä pitää vähintään 90 metrin etäisyys.

Asentajien turvallisuus ensiarvoisen tärkeää – puiden poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä

Jos puita kaatuu sähkölinjoille, sähkönjakeluun voi tulla ongelmia. Puiden ja oksien poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä, joten jätäthän poistotoimenpiteet meille! 

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Chat palvelee nopeasti

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden. Tee vikailmoitus meille chatin kautta, jos vika ei näy kartalla. Chatin kautta tehdyt vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa Sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa Sähkövahti tai tarkasta yhteystietosi

Lue lisää