Märkä lumi aiheuttaa laajoja ja pitkäkestoisia sähkökatkoja Lounais-Suomen alueella

Häiriötiedote
Yön aikana satanut märkä lumi aiheuttaa nyt laajoja ja pitkäkestoisia sähkökatkoja etenkin Salon seudulla Lounais-Suomessa.

Olosuhteet ovat vaikeat ja liikkuminen ajoneuvoilla on hidasta, koska vikapaikat ovat olleet vaikeasti saavutettavissa hankalien tieliikenneolosuhteiden ja kinostuneen lumen vuoksi. Helikopteritarkastuksia ei pystytä huonon sään vuoksi tekemään, mikä osaltaan hidastaa vikojen etsintää.

Korjaustöitä on tehty koko yön, ja lauantaipäivän aikana saadaan lisää asentajia korjaustöihin. Lauantaiaamuna vaikein tilanne on Paimiossa, Salon alueella Perttelissä, Kiskossa ja Perniössä.

Sääennusteen mukaan lämpötila nousee päivän aikana ja lumisade muuttuu vedeksi. Sunnuntaille on ennustettu vielä lisää lumi,- räntä- ja vesisateita verkkoalueillamme Etelä- ja Lounais-Suomessa.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Tarkista siis tilanne ensin häiriökartalta.

Muistathan, että puiden poisto sähkölinjoilta on ammattilaisten työtä, joten niitä ei saa poistaa omatoimisesti.

Chat palvelee nopeasti

Asiakkaiden kannattaa ottaa yhteyttä ensisijaisesti häiriökartan chat-palvelun kautta, joka palvelee nopeasti.

Jos kyseessä on erittäin kiireellinen asia eikä vika näy häiriökartalla, soita meille. Otamme vikailmoituksia vastaan vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta

Sähköverkon häiriökartta

Caruna sähkövahti

Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää