Myrskyn aiheuttamien vikojen korjaustyöt jatkuvat sunnuntaina

Häiriötiedote
Suomen yli pyyhkäisseen Tuuli-myrskyn seurauksena Carunan asiakkaista oli enimmillään lauantaina illalla noin 10 000 ilman sähköä. Varhain sunnuntaiaamuna ilman sähköä oli noin 500 asiakastamme. Vikoja oli useilla verkkoalueillamme, joten vikoja korjaamaan asentajia tarvittiin ja tarvitaan edelleen runsaasti.

Koko suurhäiriöorganisaatiomme on osallistunut vikojen korjamiseen, joten suurin osa vioista on saatu korjattua yön aikana. Työt jatkuvat edelleen ja nyt tiedossa olevat viat saataneen valtaosin korjattua sunnuntaina. Eniten vikoja ovat aiheuttaneet sähkölinjoille kaatuneet puut.

Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sään lisäksi kaatuneiden puiden, tulvivan veden ja merenkäynnin vaikutukset työskentelyolosuhteisiin. 

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla. 

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä.  Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella

Lisätietoa:

·        Sähköverkon häiriökartta 

·        Caruna Sähkövahti 

·        Sähköinen vikailmoituslomake 

·        Caruna Twitterissä 

·        Caruna Facebookissa 

·        Maksuton vikapalvelu: 0800 195 011 (24 h)

Lue lisää