Myrskyn vaikutusalue laajenee edelleen: varaudumme myös Satakunnassa ja Länsi-Suomessa

Häiriötiedote
Sääennuste on edelleen tarkentunut. Voimakkaimmat tuulet ajoittuvat nyt lauantai-illasta puoleen yöhön ja edelleen lauantain ja sunnuntain väliseen yöhön. Sähkönjakelun katkot ovat mahdollisia Carunan verkkoalueilla Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa.

Sähköverkkojen vianselvityksessä, vikojen korjaamisessa sekä asiakaspalvelussamme on varauduttu tuulten aiheuttamiin vikatilanteisiin.

Seuraamme sääennusteen kehittymistä jatkuvasti ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti. Viat pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. 

Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sään lisäksi kaatuneiden puiden, pimeyden ja merenkäynnin vaikutukset työskentelyolosuhteisiin. 

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011. Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla. 

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä.  Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella

Lisätietoa:

·        Sähköverkon häiriökartta 

·        Caruna Sähkövahti 

·        Sähköinen vikailmoituslomake 

·        Caruna Twitterissä 

·        Caruna Facebookissa 

·        Maksuton vikapalvelu: 0800 195 011 (24 h)

Lue lisää