Nuorten Energiataidot -kilpailu alkaa — äänestä suosikkiasi

Mediatiedote
Nuorten Energiataidot -kilpailu alkaa — äänestä suosikkiasi
Elokuussa alkava Carunan Nuorten Energiataidot -kilpailu tuo energiakeskusteluun uutta virtaa ja vahvistaa suomalaisten nuorten energiatietoisuutta.

Kilpailuun osallistuu sähkönjakeluyhtiö Carunan verkkoalueelta kuusi nuorison parissa toimivaa urheiluseuraa. Urheiluseurat ovat tuottaneet kilpailuvideot, joilla esitellään uusia näkökulmia energian säästämisestä, uusiutuvasta energiasta, ja energian merkityksestä nyt ja tulevaisuudessa.

”Energiamurroksen myötä Suomi on matkalla kohti omavaraista, uusiutuvaa energiaa. Caruna sähkönjakelijana kulkee tätä matkaa suomalaisten kanssa. On tärkeää, että nuoret ovat tällä matkalla mukana, sillä kaikista eniten energiamurros koskettaa heitä”, sanoo Carunan viestintäjohtaja Leena Lehti-Stenholm.

Äänestä omaa suosikkiasi

Kilpailun tavoitteena on herättää keskustelua energiamurroksesta osallistamalla erilaisia nuorison parissa toimivia urheiluseuroja - aina jalkapallosta miekkailuun.

Kilpailu toteutetaan yleisöäänestyksenä. Videoita voi äänestää Carunan kampanjasivulla energiataidot.fi, ja äänestys on avoinna kaikille. Pääpalkintona eniten ääniä saaneelle on 2 000 euroa. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat 600 euroa. Loput osallistujat saavat 100 euron tuen toimintaansa.

Äänestysaika on voimassa 30.8 asti. Voittajat julkistetaan syyskuussa Carunan kampanjasivulla sekä sosiaalisen median kanavilla.

Kampanjaa voi seurata kampanjasivun lisäksi urheiluseurojen sekä Carunan sosiaalisen median kanavien kautta.

Lue lisää