Rajuilma iski etelärannikolle sunnuntai-iltana – Espoossa ja Länsi-Uudellamaalla sähkökatkoja edelleen

Häiriötiedote
Rajuilma ja kovat puuskatuulet yltyivät myöhään sunnuntai-iltana 16.10. etelärannikolla. Äkillisesti huonontuneen ilman vuoksi sähköt katkesivat enintään 6 000 asiakkaaltamme Espoossa, Lounais-Suomessa ja Länsi-Uudellamaalla. Tällä hetkellä ilman sähköä on reilut 700 asiakastamme.

Voimakas tuuli aiheutti sähköverkkoomme vikoja, joiden korjaus on käynnissä. Palautamme asiakkaillemme sähköt mahdollisimman pian. 

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Tarkista siis tilanne ensin häiriökartalta.

Sähkökatkot kartalla

Asentajien turvallisuus ensiarvoisen tärkeää – puiden poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä

Jos rajuilman tai ukkosen takia kaatuu puita sähköjohdoille, sähkönjakeluun voi tulla ongelmia. Puiden ja oksien poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä, joten jätäthän poistotoimenpiteet meille! 

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Chat palvelee nopeasti

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden. Tee vikailmoitus meille chatin kautta, jos vika ei näy kartalla. Chatin kautta tehdyt vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa Sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa Sähkövahti

Lue lisää