Runsaat sateet ja voimakkaat tuulet voivat aiheuttaa ongelmia sähkönjakeluun Joensuussa ja Koillismaalla

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan voimakkaat puuskatuulet puhaltavat Koillismaalla keskiviikkona 19.5. Tuulten mukana kulkee runsaita sateita ja ukkosta, joten sähkönjakeluun voi tulla katkoja. Ennusteen mukaan tuulet rauhoittuvat puoleen yöhön mennessä.

Olemme lisänneet henkilöstöä vianselvitykseen ja vikojen korjaamiseen maastossa. Töitä tehdään aina turvallisuus edellä.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta
Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta
Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

 

Lue lisää