Sari ja Johanna vaihtoivat ekologiseen e-laskuun ja voittivat e-Jopot

Uutinen
Rohkaisimme asiakkaitamme ottamaan ekologisen e-laskun käyttöön 31.10. mennessä. Houkutusta lisäsi arvonta, jossa oli mahdollisuus voittaa e-Jopo, jolla huristella ketterästi ja ympäristöystävällisesti. Tiesitkö muuten, että kaikki e-Jopot valmistetaan Helkaman tehtaalla Hangossa!

Rohkaisimme asiakkaitamme ottamaan ekologisen e-laskun käyttöön 31.10. mennessä. Houkutusta lisäsi arvonta, jossa oli mahdollisuus voittaa e-Jopo, jolla huristella ketterästi ja ympäristöystävällisesti. 

E-laskun otti käyttöön ilahduttava joukko asiakkaitamme – kiitos sinulle meidän ja ympäristön puolesta!

Arvonnassa onnetar suosi Sari Ala-Tuuhosta ja Johanna Ilkkaa. Uutuuttaan kiiltävät e-Jopot matkaavat pian Taivassaloon ja Kurikkaan. Onnea voittajille ja turvallisia kilometrejä kotikaupunkien kujille!

Vaikka onni ei nyt suosinutkaan, voit edelleen tehdä pienen ympäristöteon ja vaihtaa e-laskuun. Se onnistuu näppärästi tilaamalla Caruna Plussasta e-laskuehdotus verkkopankkiin, jossa hyväksyt ehdotuksen. Voit myös ottaa e-laskun käyttöön suoraan verkkopankissasi, jolloin tarvitset tunnistetiedoksi laskusi viitenumeron.

Tuulivoimala taivasta vasten

Lue lisää