Sateet ja ukkoset voivat vaikuttaa sähkönjakeluun Carunan verkkoalueella

Häiriötiedote
Myrskypilvi
Etenkin maan länsi- ja pohjoisosassa tulee viikonloppuna sateita ja ukkosta, jotka saattavat vaikuttaa sähkönjakeluun Pohjois-Suomessa, Länsi-Suomessa, Satakunnassa, Lounais-Suomessa ja Keski-Uusimaalla. Viikonlopun sääennusteessa on paljon epävarmuutta.

Jos puuskaisen tuulen ja ukkosen takia kaatuu puita sähköjohdoille, sähkönjakeluun voi tulla ongelmia. Puiden ja oksien poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä, joten jätäthän poistotoimenpiteet meille. Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet sekä saariston osalta meriolosuhteet.  

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja lisäämme resurssejamme viankorjaukseen ja asiakaspalveluun tarvittaessa.

Tarkista oman alueesi tilanne häiriökartalta  

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivityy muutaman minuutin välein. Voit tarkistaa oman alueesi tilanteen häiriökartaltamme.

Sähkökatkot kartalla

Nopeinta asiakaspalvelua saat chatistamme  

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden. Jos vika ei näy kartalla, tee vikailmoitus chatissa. Chatin kautta tehdyt kiireelliset ja kiireettömät vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin. Tarvittaessa voit myös soittaa numeroon 0800 195 011.  

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista  

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedon sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.  

Carunan sähkövahti

Lue lisää