Topi-myrskyn aiheuttamia vikoja ei saada kaikkialla korjattua ennen tiistaita

Häiriötiedote
Carunan verkkoalueella Topi-myrskyn katkomia sähköjä ei valitettavasti saada Pohjanmaan rannikolla palautettua kaikille asiakkaillemme ennen tiistaita, osalle ehkä vasta tiistai-iltana. Myöhään maanantaina sähköttömiä asiakkaita oli eniten Närpiössä ja Kristiinankaupungissa, yhteensä reilut 2 000. Vikojen korjausta estää ja hidastaa edelleen voimakas tuuli, pimeys ja maaston vaikeakulkuisuus.

Saaristossa joudutaan odottamaan sähköjen palautumista mahdollisesti tiistai-iltaan. Ensin sähköt palautetaan vakituisiin asuntoihin ja viimeiseksi vapaa-ajan asunnoille.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta
Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta
Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää