Tunnustusta turvallisuustyölle - jo seitsemännen kerran

Mediatiedote
Sähkönjakelija Carunan turvallisuuspalkinnot ojennettiin tänään 31.1. TLT Connection Oy:lle, N3M Power Oy Ab:lle ja Eltel Networks Pohjoinen Oy:n Kuusamon työryhmälle. Palkinnonjaon perusteissa painotettiin aktiivista yhteistyötä turvallisuuden eteen sekä yhtiöiden omaksumia turvallisuuskäytäntöjä.

Caruna palkitsee vuosittain turvallisuusasioissa ansioituneita kumppaneitaan, jotka ovat omalla toiminnallaan vahvistaneet oman yrityksensä turvallisuuskulttuuria tai rakentaneet uusia käytäntöjä, joilla turvallisuus pidetään luontevasti esillä jokapäiväisessä työssä.

Carunalla on eri puolilla Suomea satoja työmaita, joilla työskentelee suuri määrä urakoitsijoita. Työmailla ensisijainen tavoite on, että kaikki pääsevät työpäivän päätteeksi ehjänä kotiin.

Vuoden 2021 osalta ensimmäisen palkinnon sai TLT Connection Oy. Perusteluissa todetaan, että turvallisuuskulttuurin johdonmukainen kehittäminen on muuttunut näkyväksi koko yrityksessä ja sen toimitusketjussa. Vuonna 2021 TLT:n turvallisuusmittarit olivat selkeästi paremmalla tasolla kuin Carunan toimitusketjussa keskimäärin. Muutos Carunan urakoitsijoiden parhaimmistoon turvallisuusmittareilla mitattuna on tapahtunut nopeasti kahden vuoden aikana.

Toisen palkinnon sai N3M Power Oy Ab. Yrityksessä on määrätietoisella työllä vuoden sisällä nostettu turvallisuushavaintojen lukumäärä muutamasta useisiin satoihin. Oman työn turvallisuustarkastuksien käyttöönotto on niin ikään tehty koko yrityksessä nopealla aikataululla. Yrityksellä ei ollut yhtään tapaturmaa Carunan töissä koko vuonna.

Kolmas palkinto ojennettiin Eltel Networks Pohjoinen Oy:n Kuusamon työryhmälle. Työryhmän avoimessa ja asiakaslähtöisessä toiminnassa turvallisuus näkyy erittäin vahvasti. Heiltä on tullut vuosien aikana paljon ilmoituksia vaaran paikoista sekä turvallisuusriskeistä. Työryhmä tekee työtä pohjoisessa täydestä sydämestä turvallisuus ja toimitusvarmuus edellä.

"On ilo huomata, kuinka yhdessä tekemällä ja kehittämällä saadaan tuloksia aikaan. Kun tahtoa turvallisuusajatteluun löytyy, lopputuloksena on kaikille turvallinen työympäristö. Onnea kaikille voittajille!”, Carunan HSEQ-päällikkö Arsi Näkki tiivistää.

Carunan turvallisuuspalkinto jaettiin jo seitsemättä kertaa

Turvallisuuspalkinto jaetaan vuosittain Carunan urakoitsijoille ja aliurakoitsijoille työmaiden turvallisuuden edistämiseksi. Vuosittain jaettavassa Turvallisuuspalkinnossa palkintosummat ovat 6 000, 2 000 ja 1 000 euroa. Palkintosumma on tarkoitettu käytettäväksi työturvallisuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Voittajien tunnelmat

Carunan YouTube-kanavalla nähtävissä voittajien lyhyet tunnelmavideot.

Katso videot

Lue lisää