Tykkylumen aiheuttamiin ongelmiin varaudutaan viikonloppuna Koillismaalla

Häiriötiedote
Puihin ja sähköjohtimiin kertyvä tykkylumi voi aiheuttaa sähkökatkoja verkkoalueellamme Koillismaalla. Viikonlopun aikana varaudumme korjaamaan vikoja ja poistamaan lunta sähköjohdoilta Kuusamossa, Posiolla ja Pudasjärvellä.

Johdoille kertynyttä lunta ei saa mennä poistamaan itse. Sen hoitaa ammattilainen. Matalalla roikkuvien johtojen läheisyyteen ei saa mennä, vaan alueelta on poistuttava.

Alkuviikosta helikopteri tarkastaa johtoja, jotta johdoille kertynyt lumi päästään poistamaan mahdollisimman nopeasti.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta

Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää