Ukkospuuskat voivat vaikuttaa sähkönjakeluun Pohjois-Suomessa

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan voimakkaat ukkospuuskat ja salamointi voivat aiheuttaa sähkökatkoja tänään verkkoalueellamme Pohjois-Suomessa. Puuskat voimistuvat maanantai-iltapäivän aikana, ja ennusteen mukaan sää selkenee näiden puuskien osalta aamuyön aikana.

Olemme lisänneet henkilöstöä sekä asiakaspalveluumme että vikojen korjaamiseen maastossa.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta
Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta
Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää