Ukkosrintama lähestymässä – sähkökatkoihin kannattaa varautua

Häiriötiedote
Ukkosrintama lähestyy Suomea lounaasta keskiviikkoillan aikana. Ukkosen ja salamoinnin aiheuttamiin sähkökatkoihin kannattaa varautua Lounais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjanmaalla sekä Koillismaalla.

Ukkosiin saattaa liittyä erittäin voimakkaita puuskatuulia erityisesti Pohjanmaalla ja Koillismaalla. Ennusteen mukaan ukkosmyräkkä saavuttaa Koillismaan myöhemmin illalla.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Tarkista siis tilanne ensin häiriökartalta.

Sähkökatkot kartalla

Asentajien turvallisuus ensiarvoisen tärkeää – puiden poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä

Jos ukkosen takia kaatuu puita sähköjohdoille, sähkönjakeluun voi tulla ongelmia. Puiden ja oksien poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä, joten jätäthän poistotoimenpiteet meille! Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Chat palvelee nopeasti

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden. Jos vika ei näy kartalla, tee vikailmoitus chatissa. Chatin kautta tehdyt kiireelliset ja kiireettömät vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.
Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.
 

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa sähkövahti

 

Lue lisää