Uudet avainasiakaspäälliköt aloittavat Carunalla

Uutinen 17.08.2020 klo 14:41
Carunalla on käytössä avainasiakasmalli kunta-asiakkaille sekä keskisuurille ja suurille asiakkaille. Tavoitteena on parantaa erityisesti avainasiakkaiden palvelukokemusta ja luoda edellytykset tiiviille yhteistyölle sähkönkäytön ja -jakelun osalta.

Markus Talka, DI ympäristö- ja energiatekniikka, siirtyi avainasiakastiimiin Carunan Kehitys- ja innovaatioyksiköstä ja vastaa 1.8.2020 alkaen Espoon ja Keski-Uusimaan kunta-asiakkuuksista.

Markus Talka

Lauri Latosaari aloitti uutena avainasiakaspäällikkönä 10.8.2020 alkaen. Lauri siirtyi Carunalle SLO:lta, jossa hän on toiminut muun muassa avainasiakaspäällikkönä. Lauri on koulutukseltaan sähkövoimatekniikan insinööri. Lauri vastaa muun muassa yrityksistä, joiden toimiala kuuluu kasvihuone-, päivittäistavarakauppa- sekä metsäteollisuussektorille.

Asiakastiimissä jatkavat seuraavat avainasiakaspäälliköt:

Lauri Latosaari

Petri Parviainen vastaa kunta-asiakkuuksista Länsi-Uusimaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pohjanmaan ja Koillismaan alueilla.

Petri Parviainen

Matti Heikkisen vastuualueeseen kuuluu keskisuuret yritysasiakkaat, joiden toimiala on tele/datasektori, metalliteollisuus sekä muu valmistava teollisuus.

Matti Heikkinen

Lassi Vuokko vastaa nimetyistä yritysasiakkaista, joihin kuuluu sekä isoja tuulipuistoja, suurta teollisuutta että muita verkkoyhtiöitä.

Lassi Vuokko

Tuomas Vanninen vastaa nimetyistä yritysasiakkaista, joihin kuuluu sekä isoja tuulipuistoja, suurta teollisuutta että muita verkkoyhtiöitä.

Tuomas Vanninen

Asiakkuuspäällikkö Kari Vessonen vastaa asiakaspalvelutiimin toiminnasta sekä avainasiakkaille tarjottavasta palvelusta Carunan Asiakkuudet-yksikössä.

Kari Vessonen

– Haluamme että asiakkaamme saavat nopeaa palvelua ja ratkaisuja tarpeisiinsa, tietävät keneen ottaa yhteyttä meillä, mutta ennen kaikkea haluamme kuunnella asiakkaidemme toiveita ja kehitysideoita Carunan suuntaan, jotta voimme tukea asiakkaan toimintaa mahdollisimman sujuvasti, kertoo Carunan asiakkuusjohtaja Katriina Kalavainen.

Carunan avainasiakasvastuissa on tehty seuraavat nimitykset:

Lue lisää