Uudistuksia Caruna Plussaan joulukuussa

Uutinen
Caruna Plussaan tulee joulukuussa uudistuksia, joista voit lukea lisää alta.

Seuraamme palveluidemme tietoturvaa aktiivisesti, jotta asiakkaidemme tiedot ovat suojassa esimerkiksi hakkereilta. Tänä vuonna olemme keskittyneet erityisesti yritysasiakkaidemme rekisteröitymiseen, ja siihen tuleekin joulukuun alussa päivitys. Päivitys parantaa palvelumme tietoturvaa entisestään. 

Julkaisemme myös uudistetun sähkönseurannan, jossa asiakas voi seurata sähkönkulutustaan helposti ja ymmärrettävästi. 

Yritysten rekisteröityminen Caruna Plussaan uudistuu 

7.12.2022 alkaen rekisteröitymisen yhteydessä tehdään Patentti- ja rekisterihallituksen rajapintatarkastus, jolla varmistamme, että palveluun rekisteröityvällä henkilöllä on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Jos rekisteröityjä ei ole nimenkirjoitusoikeutettu, niin rekisteröityjä tarvitsee organisaation nimenkirjoitusoikeutetulta luvan tarkastella yrityksen tietoja. Yritysasiakkaamme saavat uudistuksesta lisätietoja sähköpostitse lähiaikoina.

Henkilöasiakkaiden rekisteröityminen palveluun ei muutu, sillä rekisteröityminen ja kirjautuminen varmistetaan aina vahvalla tunnistautumisella, joka tehdään henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla.

Vuoden vaihteessa Energiaseuranta-palvelu muuttuu sähkönseuranta-näkymäksi

Rakennamme parhaillaan Caruna Plussaan uutta sähkönseurantaa, joka korvaa vanhan tutun Energiaseurannan. 

Uudesta sähkönseurannasta voit edelleen tutkailla kiinteistösi kulutusta sekä mahdollista pientuotantoa. Lisäksi voit tallentaa kulutustietoja itsellesi tuntiaikasarjana ja tarkastella suurempien kohteiden lois- ja pätötehotietoja.

Kaikkia toiminnallisuuksia ei vielä löydy sähkönseurannasta, mutta päivitämme näkymää vielä vuoden vaihteeseen saakka. Käyhän sinäkin kokeilemassa uuden näkymän toimivuutta!

Kurkkaa sähkönseurantaan

Sähkökuorman ohjauspalvelun uusi koti

Sähkökuorman ohjauspalvelu siirtyy joulukuun loppuun mennessä Caruna+ äpistä Caruna Plussan nettiversioon. Plussan nettiversio on mobiilioptimoitu eli toimii mainiosti myös mobiililaitetta käytettäessä.

Suljemme Caruna+ sovelluksen 20.12.2022

Caruna Plussan mobiilisovellus on ollut suosittu ja pidetty, minkä vuoksi tutkimme tarkkaan kaikki vaihtoehdot palvelun jatkamiseksi. Katsoimme kuitenkin parhaimmaksi vaihtoehdoksi lisätä Caruna+ sovelluksesta löytyvät palvelut Plussan nettiversioon.

Voit käyttää Caruna+ sovellusta tavalliseen tapaan aina 20.12.2022 saakka, minkä jälkeen se kannattaa poistaa mobiililaitteesta.

Tutustu Caruna Plussaan

Lue lisää