Verkko heilui virtuaalisessa salibandypelissä - Carunan maalikunkut selvillä!

Uutinen
Carunan verkkosivulla kisattiin kuukauden ajan mobiilipelin maalikunkun tittelistä. Mobiilipelin pelaajilla oli 17.10.–18.11.2021 välisenä aikana mahdollisuus voittaa liput salibandyn MM-kisakatsomoon Helsinkiin.

Maalikunkku-tittelin tavoittelijoita löytyi ympäri Suomen. Arvontaan osallistui 152 pelaajaa, ja heidän kesken arvoimme pääsylippuja MM-kisojen katsomoon koko päiväksi 5.12.2021.

Liput matkasivat Anulle Lohjalle, Viljamille Kokemäelle, Eeville Kirkkonummelle, Miialle Tampereelle, Nikelle Jyväskylään, Teemulle Seinäjoelle, Eelille Hämeenkyröön, Jarnolle Sastamalaan, Jonille Raaseporiin, Samulle Ouluun, Tuomolle Pietarsaareen, Jesselle Turkuun, Vernerille Laitilaan, Jussi-Pekalle Isokyröön ja Artulle Tampereelle. 

Lämpimät onnittelumme voittajille! Olemme ottaneet voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tuemme suomalaisia, vastuullisia toimijoita ja yhdistyksiä verkkoalueillamme

Pääyhteistyömme on vuosina 2021–2022 yhteistyösopimus Salibandyliiton kanssa. Tavoitteena on edistää liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa ja näin tuoda energiaa arkeen. Salibandyn seuraavat maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Helsingissä joulukuussa 2021.  

Salibandyn MM-kisat 2021 on valinnut arvopohjaksi liikunnan mahdollistamisen kaikille. Yhteistyötahona toimii Hope ry, joka haluaa, että kaikilla on tasa-arvoinen mahdollisuus myös harrastamiseen. 

MM-kisasivut
Carunan Maalikunkku-peli.

Lue lisää