Voimakas matalapaine kulkee Suomen yli lauantaina ja osuu Carunan verkkoalueille Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa - sähkönjakeluun voi tulla ongelmia

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan voimakas puuskainen tuuli alkaa puhaltaa lauantaina aamuyöllä länsirannikolla ja etenee siitä Suomen poikki, kunnes rauhoittuu lauantai-iltaan mennessä. Tuuli osuus useille Carunan verkkoalueille ja voi aiheuttaa ongelmia sähkönjakeluun.

Voimakas tuuli voi aiheuttaa ongelmia sähkönjakeluun, jos puita kaatuu sähköjohdoille. Puiden poisto sähkölinjoilta on ammattilaisten työtä, joten niitä ei saa omatoimisesti mennä poistamaan. Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet sekä saariston osalta meriolosuhteet. 

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Tarkista siis tilanne ensin häiriökartalta.

Chatistä nopeinta asiakaspalvelua

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden. Jos vika ei näy kartalla, tee vikailmoitus chatissa. Chatin kautta tehdyt kiireelliset ja kiireettömät vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää