Voimakas syysmyrsky lähestyy Carunan verkkoalueita - varaudu sähkökatkoihin lähelläsi

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan voimakkaat myrskypuuskat saapuvat keskiviikkoiltana verkkoalueillemme Lounais- ja Länsi-Suomeen sekä Satakuntaan. Myrskyalueet voivat vielä tarkentua keskiviikon aikana. Odotettavissa on vikoja sähköverkkoon. Olemme lisänneet henkilöstöä asiakaspalveluumme sekä sähköverkkojen vianselvitykseen että vikojen korjaamiseen maastossa.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Työt tehdään, kun niiden tekeminen on turvallista

Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet. Voimakas merenkäynti voi hidastaa vikojen korjausta saaristossa.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Asiakkaamme voivat ympäri vuorokauden hyödyntää häiriökarttasivulla chat-palvelua, joka palvelee myös myrskyn aikana nopeasti kiireellisissä asioissa. Maksuton vikapalvelu päivystää kaikissa vika-asioissa vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla. 

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Lisätietoa:

Lue lisää