Voimakkaita tuulia luvassa Carunan verkkoalueilla – sähkökatkot mahdollisia

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan voimakkaat tuulet voivat aiheuttaa sähkökatkoja Carunan verkkoalueilla Etelä-Suomessa, Lounais-Suomessa, Satakunnassa ja etenkin Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaan maakunnissa. Arvioitu ajankohta on sunnuntaina illalla noin klo 18.00 jälkeen. Pohjanmaan rannikkoalueella myrskytuulet ovat voimakkaimmillaan maanantaina aamuyöstä noin klo 01.00.

Sähköverkkojen vianselvityksessä, vikojen korjaamisessa sekä asiakaspalvelussamme on varauduttu myrskyn aiheuttamiin vikatilanteisiin.

Seuraamme sääennusteen kehittymistä jatkuvasti ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti. Viat pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää huomioimalla sääolosuhteet, kuten mahdolliset kaatuvat puut, pimeys ja merenkäynti.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla. 

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä.  Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella

Lisätietoa:

 

Lue lisää