Webinaarikutsu: Virtane + Pölönen: Terveisiä vuodelta 2030 – asuminen ja autoilu

Mediatiedote
Caruna järjestää torstaina 28.5. klo 15-17 webinaarin ”Virtane + Pölönen: Terveisiä vuodelta 2030 – asuminen ja autoilu​”. Webinaarissa on kattavasti tietoa aurinkopaneeleista ja sähköautoilusta.

Suomen pientaloasukkaista 30 % on suunnitellut hankkivansa aurinkopaneelit kahden vuoden sisällä ja 87 % viiden vuoden sisällä. Myös liikenne sähköistyy vauhdilla: täyssähköautojen ja ladattavien hybridien määrä kasvaa meillä ja maailmalla.

Mitkä ovat hyödyt? Mitä hankinnassa kannattaa ottaa huomioon? Miten vältät sudenkuopat? Tervetuloa mukaan kuulemaan tiukkaa asiaa ja vinkit, joilla teet onnistuneen investoinnin, jonka arvo kestää vuosia. Samalla voit säästää sekä rahaa että luontoa.

​Mukana asiantuntijoita eChargielta, Areva Solarilta sekä Carunalta. Tilaisuuden juontaa tulevaisuudentutkija Perttu Pölönen.

Varaa paikkasi ja katso puhujat sekä agenda  virtane.fi/webinaari

Tilaisuudesta tehdään tallenne, joka on katsottavissa virtane.fi/webinaari sivustolta tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja: Carunan kehityspäällikkö Elina Säiläkivi, puh.  040 709 5857

Virtane on palvelukokonaisuus missä on tarjolla vihreää energiajärjestelmää tukevia, tulevaisuuden energiaratkaisuja helposti ja vaivattomasti Carunan omille asiakkaille. Lisäämme palvelun avulla asiakkaidemme tietoisuutta uusiutuvasta energiasta, aurinkopaneeleista ja sähköautoilusta sekä näihin liittyvistä palveluista. www.virtane.fi

Lue lisää