Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista - Caruna Sähkövahti

Ota käyttöösi maksuton Sähkövahti, ja saat viestit niin suunnitelluista työkeskeytyksistä kuin yllättävistä sähkökatkoista Carunan keskijänniteverkossa. Halutessasi saat ilmoitukset useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty palveluun muuton yhteydessä. Yhteystiedot kannattaa pitää ajan tasalla, jotta viestit kulkevat perille asti. Päivityksiä teet näppärästi Caruna Plussassa, johon voit kirjautua sivun oikeasta yläkulmasta.

Jos sinulla ei ole Sähkövahtia, lähetämme ennakkotiedon suunnitelluista huoltokeskeytyksistä sähkönjakelussa postiosoitteeseesi.

Siirry Sähkövahtiin

Näin otat Sähkövahdin käyttöön

Voit ottaa ilmoitukset käyttöösi milloin tahansa rekisteröitymällä ta kirjautumalla Caruna Plussaan. 

Liitämme uudet asiakkaamme Sähkövahtiin automaattisesti

Jos teet uuden sähkösopimuksen, saat Sähkövahdin käyttöösi automaattisesti. Kerromme tekstiviestillä, että numero on liitetty palveluun. 

Tilauksen peruuttaminen

Jos et halua Sähkövahdin ilmoituksia, voit peruuttaa tilauksen Caruna Plussassa, lähettämällä puhelinnumeroon 18261 tekstiviestin STOP asiakasnumerosi käyttöpaikkanumerosi (maksaa normaalin tekstiviestin verran) tai ilmoittamalla peruutuksesta asiakaspalveluumme.

Näin Sähkövahti toimii

Saat viestit suunnitelluista ja yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa haluamanasi ajankohtana, ja valintasi mukaan kännykkääsi Lyhyistä, muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista emme lähetä viestejä.

  • Voit valita, haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi
  • Myös muut perheenjäsenesi voivat saada ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit määritellä ilmoituksen vastaanottajaksi vaikkapa talonvahtisi, kun olet itse poissa kotoa.
  • Jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme siitäkin tiedon Sähkövahdin kautta

Sähkövahti toimii mainiosti myös yrityskäytössä. Voit lisätä ilmoituksen vastaanottajaksi useita yhteystietoja.