Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista - Caruna Sähkövahti

Ota käyttöösi maksuton Sähkövahti, ja saat viestit niin suunnitelluista työkeskeytyksistä kuin yllättävistä sähkökatkoista Carunan keskijänniteverkossa. Halutessasi saat ilmoitukset useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Vikatilanteiden viestipalvelu Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty palveluun muuton yhteydessä. Jos sinulla ei ole Sähkövahtia, lähetämme ennakkotiedon suunnitelluista huoltokeskeytyksistä sähkönjakelussa postiosoitteeseesi.

Yhteystiedot kannattaa pitää ajan tasalla, jotta viestit kulkevat perille asti. Päivityksiä teet näppärästi Caruna Plussassa.

Sähkövahti toimii mainiosti myös yrityskäytössä. Voit lisätä tiedotteen vastaanottajaksi useita yhteystietoja.

Näin otat Sähkövahdin käyttöön

Voit ottaa ilmoitukset käyttöösi milloin tahansa Caruna Plussassa. Liitämme sinut Sähkövahtiin automaattisesti, jos teet uuden sähkösopimuksen. Saat tekstiviestillä tiedon, että numerosi on liitetty palveluun. 

Tilaa ilmoitukset

Näin Sähkövahti toimii

Saat tiedon suunnitelluista ja yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa teksti- tai sähköpostiviestinä. Lyhyistä, muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista emme lähetä viestejä.

  • Voit valita, haluatko viestit suomeksi, ruotsiksi vai englanniksi
  • Samoin voit valita milloin haluat viestit vastaanottaa
  • Myös muut perheenjäsenesi voivat saada ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit määritellä ilmoituksen vastaanottajaksi vaikkapa talonvahtisi, kun olet itse poissa kotoa.
  • Jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme siitäkin tiedon Sähkövahdin kautta

Tilauksen peruminen

Jos et halua Sähkövahdin ilmoituksia, voit peruuttaa tilauksen 

  • Caruna Plussassa
  • Lähettämällä puhelinnumeroon 18261 tekstiviestin STOP asiakasnumerosi käyttöpaikkanumerosi (maksaa normaalin tekstiviestin verran)
  • Ilmoittamalla peruutuksesta asiakaspalveluun chatissä