Tarkastele sähkönkulutustasi sähkönseurannan avulla

Sähkönseuranta on maksuton palvelu, joka on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi mihin vuorokaudenaikaan tahansa Caruna Plus -tunnuksilla. Palvelussa voit seurata sähkönkulutustasi tarkalla tasolla ja tehdä sen avulla energiatehokkaita ratkaisuja, jotka näkyvät myönteisesti myös lompakossasi.

Seuraa sähkönkulutustasi

Voit seurata omaa sähkönkulutustasi vuoden, kuukauden, viikon, viikonpäivän tai tunnin tarkkuudella. Seuranta auttaa sinua selvittämään kuinka paljon kotonasi kuluu sähköä, ja miten olet onnistunut sähkön säästämisessä. Sähkönkulutustiedot päivittyvät palveluun seuraavan päivän aikana.

Löydä sinulle edullisin sähkönjakelutuote

Voit verrata sähkönjakelutuotteita ja niiden euromääräisiä kustannuksia suhteutettuna kulutukseesi. Jos käytät kaksiaikaista sähkönjakelutuotetta (esim. Yösiirto), näet, kuinka kulutuksesi jakautuu eri ajoille.

Ja paljon muuta

Voit tarkastella lämpötilakäyrää kulutustiedon rinnalla ja ladata tuntikohtaiset kulutustiedot itsellesi.

Sähkönkulututuksen seurannan aloittaminen

Jos olet Carunan asiakas 

  • Rekisteröidy Caruna Plussaan verkkosivultamme ylhäältä oikealta. Rekisteröitymistä varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkaana voit rekisteröityä myös asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron yhdistelmällä. Tiedon löydät sähkönjakelulaskultasi. 
  • Kun sinulla on tunnukset, kirjaudu palveluun jatkossa Carunan nettisivun oikean yläkulman kirjautumispainikkeesta. 

​Edustusoikeuden antaminen toiselle käyttäjälle 

Jos haluat antaa toiselle henkilölle luvan tarkastella tietojasi, käy päivittämässä edustajasi käyttäjätunnus käyttäjätilisi tietoihin. 

Jotta edustajuuden lisäys toimii, tulee molemmilla asiakkuuksilla olla oma tili Caruna Plussassa.  

  • Kirjaudu palveluun Carunan nettisivun oikean yläkulman kirjautumispainikkeesta  
  • Siirry vasemmasta laidasta kohtaan "Valtakirjat ja edustusoikeudet" ja paina edustusoikeudet kohdan alta "Hallinnoi edustusoikeuksia"- painiketta 
  • Lisää sinua edustavan henkilön käyttäjätunnus ja paina tallenna 
  • Pyydä sinua edustavaa henkilöä hyväksymään edustajuus, jotta se aktivoituu 

​​Palvelun käyttäminen toisen henkilön tai taloyhtiön puolesta 

Jos sinulla on lupa asioida Carunan sähköisissä palveluissa jonkun toisen henkilön tai esimerkiksi edustamasi taloyhtiön puolesta, rekisteröidy pankkitunnuksillasi Carunan sähköisiin asiointipalveluihin. Näet edustettavat asiakkuutesi omalla käyttäjätililläsi.