Caruna joins Save the Children Finland's Food and Support campaign

News Thu, 07/29/2021 - 14:16
Electricity distribution company Caruna takes part in Save the Children Finland's campaign aimed at helping impoverished families by distributing, for example, gift vouchers to food shops to families with children. With the gift voucher, the family receives food aid, which is a concrete help to get past the most difficult moment.

- Yritysten tuki on meille todella tärkeää, sillä näin pystymme tukemaan yhä useamman lapsen ja perheen hyvinvointia. Monen lapsiperheen tilanne on nyt erityisen haastava ja kaikki apu, jota voimme perheille antaa, tulee tarpeeseen, sanoo Pelastakaa Lapset ry:n asiantuntija Aino Sarkia.

Ruoka-avun lisäksi kansalaisjärjestö tukee lapsia ja nuoria lisäämällä keskustelutukea netissä. Huolenaiheista voi keskustella luotettavan aikuisen kanssa. Pelastakaa Lapset ry edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomen lisäksi myös maailmalla.

- On tärkeää, että haavoittuvassa asemassa olevat lapset ja perheet saavat tukea. Tämän kampanjan kautta annettu tuki auttaa perheitä konkreettisesti eteenpäin, kertoo Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anne Pirilä.

Kampanjaan voi osallistua osoitteessa: pelastakaalapset.fi/apua-lapsiperheille

Read more