Caruna deltar i Rädda Barnen rf:s Mat och stöd-kampanj

Nyheter 14.04.2020 - 09:56
Eldistributionsbolaget Caruna deltar i Rädda Barnen rf:s kampanj riktad för behövande familjer som delar ut bland annat presentkort för matbutiker till barnfamiljer. Med presentkortet får familjen mathjälp som hjälper konkret över den svåraste perioden.

- Yritysten tuki on meille todella tärkeää, sillä näin pystymme tukemaan yhä useamman lapsen ja perheen hyvinvointia. Monen lapsiperheen tilanne on nyt erityisen haastava ja kaikki apu, jota voimme perheille antaa, tulee tarpeeseen, sanoo Pelastakaa Lapset ry:n asiantuntija Aino Sarkia.

Ruoka-avun lisäksi kansalaisjärjestö tukee lapsia ja nuoria lisäämällä keskustelutukea netissä. Huolenaiheista voi keskustella luotettavan aikuisen kanssa. Pelastakaa Lapset ry edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomen lisäksi myös maailmalla.

- On tärkeää, että haavoittuvassa asemassa olevat lapset ja perheet saavat tukea. Tämän kampanjan kautta annettu tuki auttaa perheitä konkreettisesti eteenpäin, kertoo Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anne Pirilä.

Kampanjaan voi osallistua osoitteessa: pelastakaalapset.fi/apua-lapsiperheille

Läs mer