Hej! Hur kan vi stå till tjänst?

Artikel 09.02.2022 - 15:09
För oss är det viktigt att kunna erbjuda bekväm och enkel kundservice – därför finns vi till för dig dygnet runt. Under de senaste åren har vi jobbat hårt för att utveckla den digitala kundtjänsten och i dag har du tillgång till flera elektroniska servicekanaler. Vi sköter ditt ärende tillsammans!

Caruna+ – palvelua kätesi ulottuvilla 

Lataa Google Play -kaupasta tai AppStoresta aina mukanasi kulkeva Caruna Plussa, jossa hoidat sähköasioitasi juuri silloin, kun sinulle sopii. 

Mobiilisovelluksesta löydät työkalut muun muassa sähkön kulutuksen seurantaan, laskujen maksamiseen ja maksupäivän siirtoon. Näppärästi onnistuu myös Carunan tuotevalikoiman hintavertailu ja tuotteenvaihto.

Kirjautumalla Caruna Plussaan voit ottaa käyttöösi sähkövahdin, jonka kautta saat viestin, jos sähköt napsahtavat poikki. Myös häiriökartta kannattaa klikata auki, kun haluat tietää, kuinka viankorjaus etenee. Häiriökartalla on chat, joka on apunasi 24 h.

Caruna Plussassa voit

  • maksaa laskuja tai siirtää laskun maksupäivää
  • tsekata ajantasaiset sähkönkulutustiedot
  • tehdä vikailmoituksen ja 
  • keskustella chatissa asiakaspalvelun kanssa 

Carunan nettisivuilta apua moneen tilanteeseen

Chat-palvelumme on nopea kanava avun tai neuvon saamiseksi. Olemme chatissa paikalla arkisin klo 9-15, muina aikoina chatbottimme Casper vastaa kysymyksiisi. Verkkosivullamme on lomakkeita, joita voit käyttää eri tarkoituksiin.

Katso myös meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen.

Mistä muualta tavoitat meidät?

Erittäin kiireellisissä sähkönjakeluasioissa voit soittaa maksuttomaan vikapalveluumme 0800 1 95011 (24 h). Kiireellinen tapaus voi olla esimerkiksi sähkölinjalla "rätinää" aiheuttava risu, oksa tai muu sinne kuulumaton esine, palava muuntamo tai nollavika, jolloin sisätiloissa valot voivat palaa kirkkaasti tai himmeästi ja sähkölaitteet toimivat oudosti.

Muussa tapauksessa tieto sähköverkon viasta häiriökartan chat-palvelun kautta riittää.

Caruna Sähkövahti - Tilaa ilmoitukset sähkökatkoista
Robotiikka asiakaspalvelun tukena

Läs mer