Noll olycksfall-forumet beviljar Caruna igen den högsta nivåklassificeringen i arbetssäkerhet

Pressmeddelande
Arbetshälsoinstitutets forum Noll olycksfall har igen beviljat säkerhetsnivåklassificeringar för sina medlemsföretag. Liksom de senaste åren fick Caruna den högsta klassificeringen och är därmed i världstopp i arbetssäkerhet.

Paras luokitus edellyttää, että yrityksen turvallisuudenhallintamenettelyt ovat kunnossa ja yrityksellä on kattava tapaturmien, läheltä piti -tilanteiden ja turvallisuushavaintojen ilmoitus- ja tutkintaprosessi.

”Oman henkilöstömme turvallisuustilanne on erinomainen. Kahta lievää työmatkatapaturmaa lukuun ottamatta olemme työskennelleet turvallisesti ilman tapaturmia niin toimistolla kuin etänäkin. Teemme porukalla töitä henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden eteen", Carunan HSE-päällikkö Piia Häkkinen kertoo.

Nolla tapaturmaa -foorumi on vapaaehtoinen työturvallisuutta ja työnhyvinvointia kehittävä työpaikkojen verkosto. Verkostoa yhdistää nolla-ajattelutapa. Verkosto on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä siihen on liittynyt Suomessa yli 900 yritystä eri toimialoilta. Caruna sai ensimmäisen tasoluokituksen vuonna 2014, jolloin yhtiö liittyi foorumin jäseneksi.

Lue lisää Carunan turvallisuustyöstä verkkosivuiltamme Työtä ja turvallisuutta | Caruna

Työterveyslaitoksen tiedote 33 työpaikkaa saavutti nollan tapaturman tavoitteen - Työterveyslaitos (ttl.fi)

Läs mer