Kiinteistöjen sähkötilojen avainsäilöjen lukitusjärjestelmän uusiminen

Caruna uusii kiinteistöjen sähkötilojen (mittari- ja muuntamotilat) avainsäilöjen lukitusjärjestelmän.

Monissa sähkötilojen avainsäilöissä on käytössä lukitusjärjestelmä, joka on tullut elinkaarensa päähän. Yhdenmukaistamme lukitusjärjestelmän nykystandardien mukaiseksi sekä turvallisuuden ylläpitämiseksi ja takaamiseksi.

Kiinteistön haltija vastaa mittari- ja muuntamotilojen lukituksista ja niiden kustannuksista

Lukitusjärjestelmä on välttämätön kaikissa muuntamoissa ja mittaritiloissa. Kiinteistön omistaja/haltija vastaa tilojen lukituksista ja niiden kustannuksista, mutta Carunalle on järjestettävä korvauksetta viivytyksetön pääsy mittauskeskukselle ja laitteistolle huolto-, tarkistus-, vianselvitys- ja korjaustöitä varten vuorokaudenajasta riippumatta (Liittymisehdot 2019 kohta 8.4).

Lukitusjärjestelmän uusiminen ja tilauksen tekeminen

Caruna uusii lähivuosien aikana kaikki kuluttajamuuntamoiden lukitusjärjestelmät. Avainsäilöjen uudeksi lukitusjärjestelmäksi on valittu iLOQ S50.

Lähetämme kirjeen asiakkaille, joita lukitusjärjestelmän uusiminen koskee. Kirjeessä on ohje lukitusjärjestelmän uusimiseksi. Uusimiselle ei ole takarajaa, mutta se olisi hyvä tehdä mahdollisimman pian, kun kirje on saapunut perille.

Lukitusjärjestelmän uusimiseen kuuluu iLOQ S50 avainpesä sekä sen asennus ja ohjelmointi. Avainsäilön voit hankkia minkä tahansa iLOQ lukkoliikkeen kautta, mutta lukitusjärjestelmän asentaa ja ohjelmoi Carunan yhteistyökumppani.

Mitä asiakkaan pitää tehdä?

  1. Hanki uusi avainsäilö. Voit hankkia sen mistä tahansa iLOQ-lukkoliikkeestä. Huomioi, että lukitusjärjestelmän asentaa ja ohjelmoi Caruna.
  2. Voit tilata lukitusjärjestelmän tai ainoastaan avainsäilön asennuksen ja ohjelmoinnin lukituskumppaniltamme. Täytä tilauslomake tästä.

Kiinteistö- ja asiakasmuuntamoiden lukituksista tarkempia tietoja saat lukituskumppaniltamme BLC Turva Oy:ltä caruna(a)blc.fi ja puh. 040 675 7750.